Blog  


Hormony jsou rozpustné v tucích a správná hladina tuků v těle zajišťuje správný chod hormonální soustavy. Funkční hormonální systém je klíčový pro psychickou pohodu a životní nadhled. Opět další velkou lží, cíleným mýtem systému od potravinového průmyslu až po ten zdravotní, je nakukat nám, že živočišný tuk nám škodí.

Princip Kraniosakrální Biodynamiky tkví v tom, že hledá a podporuje zdraví. Zdraví ve smyslu biodynamické síly, která nám stvořila život a udržuje v chodu samo uzdravovací mechanismy lidského těla.

Aktivace vlastních samo uzdravovacích mechanismů a nebo chemie jež řeší pouze symptom, ale příčinu neřeší? Klíč je ukryt v těle, princip uzdravení je velmi jednoduchý, na druhou stranu může být náročný pro dobu v níž žijeme. Každý z nás je součástí celku, na každé buňce v těle záleží, zda tělo bude plné síly a nebo zkolabuje v nemoci.

Jsme božské bytosti, propojené se silami vesmíru a přírody. Každá buňka v těle reaguje na vesmírný nádech a výdech, který je odrazem našeho metabolismu. V naší práci ji říkáme Primární respirace.

Deprese a úzkosti jsou projevem selhání sebe regulačních, sebe uzdravujících mechanismů těla, které velmi úzce souvisí s kondicí buněk, mikro výživou, buněčnou energií ATP a regulací autonomního nervového systému.

Tělu vládnou dokonalé síly a mechanismy jež tělo samo-léčí, tělo samo-regulují a a integrují.
Podmínkou proto, aby se tak mohlo dík je tkz. Vnitřní dynamická rovnováha na úrovní autonomní nervové soustavy. Ta souvisí s vnitřním a velmi často i nevědomým stresem a napětím, který pokud je dlouhodobý a nebo intenzivní doslova vypíná schopnost těla "dát...

S čím pracuje Kraniosakrální Biodynamika a proč je tak účinná?Pracuje s centrálním systémem těla, který je uložen mezi lebkou (Cranio) a kostrčí (Sacrum). V této oblasti je uložen tkz. Kraniosakrální systém, který ve svém jádru nese autonomní nervový systém.

Domluvte si se mnou svůj termín ošetření!