Blog  


Stav autonomního nervového systému x míra zahlcení a jeho důsledky. Odtud pramení veškeré problémy u dětí, co se psychiky a soustředění týká, včetně agrese a apatie. Příkladem může být dostupnost frontálního cortexu, což je část mozku za čelem, který souvisí s myšlením, pamětí, soustředěností.

Pandemií dnešní doby jsou depresivní, nemotivované děti, plné agrese, s různými poruchami a dysfunkcemi až po logopedické problémy.

Lidské tělo je bio "kára", která má svůj sebe léčivý operační systém řízení na úrovni autonomní nervové soustavy. Můžeme si lidské tělo představit jako onu "káru", která potřebuje určité podmínky na to, aby dobře jezdila a my se v ní cítili dobře.

Srdce je bubeníkem, jež každým úderem tluče pro náš život. I ono a právě ono je závislé na na naší pohodě, na našich vztazích a zkušeností, které zažilo.

Pokud trpíte nějakou chronickou nemocí a navštěvujte proto lékaře, stalo se vám někdy, že se vás lékař zeptal na stav vašeho nitra? Jak jste na tom v práci, v rodině, jestli jste šťastní nebo jestli zakoušíte nějakou formu stresu nebo úzkosti? Dost o tom pochybuji. Ač je dnes stres často zmiňován v médiích a mnoho lidí na enormní míru stresu...

Inkontinence je nepříjemný stav těla, kdy tělo neudrží moč. Může se stát, že cvičíte, navštívíte fyzioterapeuta, lékaře, máte prostudované všechny články ohledně této problematiky, ale nic nepomáhá.

Naše vědomí vrůstá a oživuje tělo. PORODNÍ ZÁŽEH je jeden z klíčových okamžiků, kdy jsme podporováni životní silou plně vplout do života a plně jej uchopit do svých rukou a aktivně projevit svůj potenciál v realitě.

NEJSME POUZE HMOTOU, ALE MNOHOVRSTEVNÉ BYTOSTI PROPOJENÉ PLNĚ S POLEM PŘÍRODY A VESMÍRu.

Domluvte si se mnou svůj termín ošetření!