Blog  

KRANIOSAKRÁLNÍ SYSTÉM a TĚZKÉ KOVY (Chemtrails)
Kraniosakrální pro svou správnou funkci potřebuje řadu podmínek.
Jedna z podmínek je, že tělo je v tkz. vnitřní dynamické rovnováze, která souvisí se stresovou reakcí v těle a to nejen stresem, jak ho všichni z nás známe.


Stav autonomního nervového systému x míra zahlcení a jeho důsledky. Odtud pramení veškeré problémy u dětí, co se psychiky a soustředění týká, včetně agrese a apatie. Příkladem může být dostupnost frontálního cortexu, což je část mozku za čelem, který souvisí s myšlením, pamětí, soustředěností.

Pandemií dnešní doby jsou depresivní, nemotivované děti, plné agrese, s různými poruchami a dysfunkcemi až po logopedické problémy.

Lidské tělo je bio "kára", která má svůj sebe léčivý operační systém řízení na úrovni autonomní nervové soustavy. Můžeme si lidské tělo představit jako onu "káru", která potřebuje určité podmínky na to, aby dobře jezdila a my se v ní cítili dobře.

Srdce je bubeníkem, jež každým úderem tluče pro náš život. I ono a právě ono je závislé na na naší pohodě, na našich vztazích a zkušeností, které zažilo.

Pokud trpíte nějakou chronickou nemocí a navštěvujte proto lékaře, stalo se vám někdy, že se vás lékař zeptal na stav vašeho nitra? Jak jste na tom v práci, v rodině, jestli jste šťastní nebo jestli zakoušíte nějakou formu stresu nebo úzkosti? Dost o tom pochybuji. Ač je dnes stres často zmiňován v médiích a mnoho lidí na enormní míru stresu...

Domluvte si se mnou svůj termín ošetření!