Blog  

S čím pracuje Kraniosakrální Biodynamika a proč je tak účinná?Pracuje s centrálním systémem těla, který je uložen mezi lebkou (Cranio) a kostrčí (Sacrum). V této oblasti je uložen tkz. Kraniosakrální systém, který ve svém jádru nese autonomní nervový systém.

Základním předpokladem je tkz. Vnitřní dynamická rovnováha na úrovni autonomního nervového systému a stabilní, čisté vnitřní prostředí organismu, které je nutné pro správný chod buněk a správnou genovou expresi.

Lidské tělo je propojeno s polem, okolím, ve kterém žijeme a vzájemně se tyto neviditelné pole ovlivňují. Každá živá bytost je jakýmsi elektromagnetickým polem, které vytváří a utváří naší fyziologii, pocity, chování a celkové zdraví.

Velký mýtus jež nás celý farmaceutický a kosmetický průmysl víc jak desetiletí krmí je, že slunce škodí! Opak je pravdou, již staré pořekadlo říká: "Kam nechodí slunce, tam chodí lékař". Všechny opalovací krémy podporují obrovský nárůst nádorů kůže! Ne sluníčko, ale opalovací krémy stojí za obrovským boomem nádorů kůže!

"Tělu není třeba nic dodávat z venku, žádné léky, všechno co tělo potřebuje k léčení již má v sobě!" Za mě dokonalý obrázek jež vystihuje alchymii dlouhověkosti z buněčného pohledu. Ukazuje nám co ovlivňuje životnost buňky. Životnost buňky je základem nejen našeho psychického a fyzického zdraví, ale i dlouhověkosti.

Lidská psychika je řízena hormonálním systémem, který je řízen autonomním nervovým systémem a ten reaguje na stav naší vnitřní dynamické rovnováhy, který je řízen jeho dvěma větvemi - parasympatikus, sympatikus - brzda, plyn.

Jsme celistvá bytost, kdy žádná z částí našeho těla, vnímání není oddělena. Vše se vzájemně doplňuje a vzájemně vylaďuje.Každá životní událost od dob našeho početí je uložena v buněčné paměti a ovlivňuje náš pocit bytí i zdraví jako takového.Velmi často, řekla bych v 99% je náš život utvářen hlubokými proudy, které formovali naši osobnost již v...

Domluvte si se mnou svůj termín ošetření!