Blog  

Inkontinence je nepříjemný stav těla, kdy tělo neudrží moč. Může se stát, že cvičíte, navštívíte fyzioterapeuta, lékaře, máte prostudované všechny články ohledně této problematiky, ale nic nepomáhá.

Naše vědomí vrůstá a oživuje tělo. PORODNÍ ZÁŽEH je jeden z klíčových okamžiků, kdy jsme podporováni životní silou plně vplout do života a plně jej uchopit do svých rukou a aktivně projevit svůj potenciál v realitě.

NEJSME POUZE HMOTOU, ALE MNOHOVRSTEVNÉ BYTOSTI PROPOJENÉ PLNĚ S POLEM PŘÍRODY A VESMÍRu.

Klíč k uzdravení psychiky, je ukryt v těle, ne v mysli. Chceme-li být šťastní, zvládat životní výzvy je potřeba splnit určité podmínky, které tělo potřebuje, aby pro nás vytvořilo dobrou náladu.


Hormony jsou rozpustné v tucích a správná hladina tuků v těle zajišťuje správný chod hormonální soustavy. Funkční hormonální systém je klíčový pro psychickou pohodu a životní nadhled. Opět další velkou lží, cíleným mýtem systému od potravinového průmyslu až po ten zdravotní, je nakukat nám, že živočišný tuk nám škodí.

Princip Kraniosakrální Biodynamiky tkví v tom, že hledá a podporuje zdraví. Zdraví ve smyslu biodynamické síly, která nám stvořila život a udržuje v chodu samo uzdravovací mechanismy lidského těla.

Domluvte si se mnou svůj termín ošetření!