Blog  

DEPRESE, ÚZKOST, ÚNAVA, NESPAVOST, SNÍŽENÁ IMUNITA....

Sebe-léčivé, sebe-řídící, sebe-organizující síly v těle jsou přírodní síly, které procházejí našim tělem a vytvářejí pravidelný jemný rytmus, který udržuje řád a organizaci na úrovni buněk a tkání.
Tělu vládne neuvěřitelný řád a pořádek, naše těla jsou postavena jako cyklický stroj, který ovládá...

CO JE ZÁKLADEM SEBE-LÉČIVÝCH, MECHASMŮ TĚLA? A JAKOU SPOJITOST TO MÁ S LOCKDOWNY a JEJICH HESLEM - ROZDĚL A PANUJ!

Co je autonomní nervový systém? Autonomní nervový systém ANS reguluje a řídí váš metabolismus a metabolické programy. "Autonomní" pochází z kořene slova "Automatický", což znamená, že ANS funguje nezávisle na naší vědomé mysli. Někteří lidé rádi odkazují na autonomní nervový systém jako na automatický nervový systém.

Základním záměrem a pilířem Kraniosakrální Biodynamiky je zmírnit úroveň stresu v těle. S tím přichází hluboké uvolnění, důvěra a možnost projevu biodynamických sil, jež kolují naším tělem a udržují jej na živu. V hlubokém klidu si systém šahá k hlubokým zdrojům léčení, jež jsou napojeny na autonomní nervový systém, který na fyziologické úrovni...

V naší druhé lekci nám Dr. Joe Dispenza odhalí, proč je pro nás tak těžké uskutečnit v našich životech nějakou změnu - i když si ji opravdu z celého srdce přejeme. Jak se dozvíš, mnoho lidí je závislých na životě, jaký ve skutečnosti vůbec nechtějí - nebo dokonce na životě, který si sami nezvolili.

Pokud se dlouhodobě potácíte únavou, jste vyčerpaná a nic Vás nebaví, do toho je Vám zima a přestává Vás bavit život. Přidružují se problémy se štítnou žlázou, gynekologické problémy, ledvinové potíže, astma, či jiné psychosomatické problémy.

Lidské tělo je dokonale navržený systém, kterému velí vnitřní moudrost těla. Ta je řízena biodynamickou silou, která je sebe řídící, sebe regulující, sebe organizující a sebe opravující.

Domluvte si se mnou svůj termín ošetření!